Sinulle, josta tuntuu, että elämän suunta on hukassa. Sinulle, joka kaipaat muutosta. Sinulle, joka tunnet olevasi toivoton, alakuloinen, turhautunut tai ahdistunut. Sinulle, joka toivot löytäväsi askeleet kohti oman näköistä polkua ja elämää. Sinulle, joka kaipaat kohdatuksi tulemista. Sinulle, joka etsit auttajaa.
Ihanaa, että löysit Ologrammin. Haluan auttaa sinua. Osaan kohdata sinut läsnäolevasti, kuunnellen ja arvostaen. Osaan auttaa sinua löytämään kosketuksen itseesi ja tunteisiisi. Avullani löydät muutoksen elämääsi. Tämä on mahdollista, sillä sinä olet jo matkalla!

Ratkaisukeskeinen terapia

Mitä?

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on matalan kynnyksen terapiapalvelua.

Mihin perustuu?

Se perustuu ratkaisukeskeiseen menetelmään (Solution Focused Brief Therapy). Ratkaisukeskeisyys tarkoittaa voimavaralähtöistä ja tulevaisuuteen suuntaavaa työmuotoa, jonka keskiössä on asiakkaan muutostoive elämässään. Sinun asiasi, elämäntilanteesi ja toiveesi ovat työskentelyn lähtökohtina.

Miten?

Läsnäolevan kuuntelemisen sekä ratkaisukeskeisten kysymysten keinoin autan sinua löytämään omat voimavarasi ja vahvuutesi tiellä kohti toivomaasi muutosta. Löydät elämän, jossa voit hyvin.

Missä?

Terapia toteutetaan etätapaamisina tai vastaanotolla Järvenpäässä. Minuun saa yhteyden nettisivujeni yhteydenottolomakkeen, sähköpostin tai Instagramin kautta. Otettuasi yhteyttä varaan sinulle sopivan ajan.

Kenelle?

Lyhytterapia soveltuu kaikille ja kaikenikäisille. Et tarvitse lääkärin lähetettä tullaksesi vastaanotolleni. Minut saat tavata omana itsenäsi, vapaana suorittamisesta tai paineista.

Kesto

Sinun tarpeesi ja toiveesi määrittävät yhteisen työskentelymme keston. Voit sitoutua rauhassa yhteen tapaamiseen kerrallaan. Voit myös valita terapiakokonaisuuden, jolloin saat yhden tapaamisen puoleen hintaan tai ilmaiseksi riippuen kokonaisuuden kestosta.

Huom: KELA ei korvaa terapiakäyntiä.

Ajanvaraus- ja laskutusehdot:

Peruutukset tulee tehdä sähköpostilla, nettisivujen yhteydenottolomakkeen tai Instagramin viestipalvelun kautta viimeistään 12 tuntia ennen varattua aikaa. Alle 12 tunnin aikana tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50 % varatun ajan hinnasta. Sairastumisista johtuvista peruutuksista ei laskuteta, mikäli asiakkaalla on esittää lääkärintodistus. Mikäli varattua aikaa ei peruta lainkaan, on terapeutilla oikeus laskuttaa täysi hinta käyttämättömästä ajanvarauksesta. Terapeutilla on oikeus peruuttaa varattu aika ilman erillistä korvausta.

Onko mielessäsi kysymyksiä?